keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Nimet adressiin!

Aiemmin ollaan puhuttu adressista, jonka tarkoitus olisi joko tehdä jatkoa Weed animelle tai aloittaa Orionin tekeminen. Tällä hetkellä adressi kaipailisi uusia nimiä (noin pari sataa), jotta se voitaisiin lähettää uudelleen Japaniin.

Pääset adressiin tästä. Kahteen kertaan allekirjoitetut nimet poistetaan.

"Tämän adressin tarkoituksena on kannustaa japanilaisia kustantajia tekemään Ginga Densetsu Weed: Orion -mangasta anime tai vaihtoehtoisesti jatkamaan Ginga Densetsu Weed -animea. Tämä adressi lähetetään japanilaisille kustantajille tammikuun 2013 aikana.

Ginga Densetsu Weed: Orion on suosittujen Ginga: Nagareboshi Gin (Hopeanuoli) ja Ginga Densetsu WEED (Hopeanuolen poika - Weed) –anime/manga-sarjojen jatko-osa. Orionista ei ole vielä ilmestynyt animea eikä sitä tiettävästi ole vielä suunnitteilla. Tämä adressi lähetetään Japaniin sarjan kustantajalle siinä toivossa, että kansainvälinen kiinnostus saisi sarjan tekijät harkitsemaan anime-sarjan tekemisestä. Vaihtoehtoisesti toivotaan Weed-animen jatkumista, sillä nyt julkaistu Weed-anime käsittelee vain mangan osat 1-30, vaikka sarjassa on 60 osaa.

Adressin allekirjoittaneet ovat kiinnostuneita sarjan ilmestymisestä ja ostaisivat Weed- tai Orion-animen  virallisena julkaisuna, kun se ilmestyisi heidän äidinkielellään tai englanniksi tekstitettynä."

Hox: "Nihonbungeisha on mukana Japanin suurimmassa anime-tapahtumassa esittelemässä WEED-mangaa sekä -animea. On mahdollista, että animen jatkamista harkitaan.

Asiasta raportoi: Maikan Hopeanuoli sivut."

3 kommenttia:

 1. kivatietää/ kiva tieto!!!

  VastaaPoista
 2. Onko tietoa tuleeko jo tänä vuonna vai vasta 2017 vuodesta eteenpäin? Ja kannatan animen tulemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin tulee, Orionilla ei ole sellaista suosiota mitä vaadittaisiin.

   Poista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi