keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

GDA:n kolmas luku

 
 GDA:n kolmannesta luvusta:

“Ganit tulevat! Ryôjun-sama, näetkö heidät!” Ôzaru haukkuu. 
Ryôga ja kuusi muuta Koga-koiraa ovat liikkeellä. Ryôjun hyppää alas oksalle ja vetää katanansa, Ryôga vetää oman aseensa ja leikkaa oksaa, jossa Ryôjun seisoo. Edellä mainittu menettää tasapainonsa ja putoaa alas maahan. Ôzaru ehtii kuitenkin juosta väliin, jolloin Ryôjunin putoaminen ei tee kipeää. Kaikki kolme Igaa ja ihminen on saarrettu Koga-koirien ja Ryôgan toimesta, jotka ovat puussa. Ryôjun näyttäisi ymmärtävän koirien puhetta ja hän suunnittelee jo seuraavaa siirtoa: katanan vetämistä ja Ôzarun hyödyntämistä.
Sitten kaksi heittotähteä kulkeutuu puun takaa kohti Ryôjunin vasenta kättä. Kolme mustiin asuihin ja naamioihin pukeutunutta ninjaa tulevat heitä kohti. Jutustelua ja Ryôjun ottaa tähden kädestään ja kertoo Ôzarulle heidän henkien olevan vaarassa.

Momochin luona setvitään tilannetta tunkeutujan kanssa. Momochi yrittää saada lattian lankkua irti ja saada Shirôn (isä) menemään sisään. Käy ilmi että ninja on pukeutunut samalla tavalla kuin metsässä olleet. Juuri kun Shirô on iskemässä tunkeilijaa katanallaan ninja ehtii paeta. Vaikka ninja pakenee hänet tappaa joku Hattori-niminen henkilö katanallaan.
Muut tulevat paikalle ja Fujibayashi tunnistaa kuolleen Kogaksi. Momochi ihmetyttää, miksi Koga olisi mennyt hyökkäämään tällä tavalla. Momochi kysyy Shirôlta Ganista ja pian hän kertoo Momochille hänen poikansa Ryôjunin ja Ôzarun olevan ulkona.

"Ôzaru, vie Ryôjun pois täältä. We voimme huolehtia heistä." Benimaru vastaa Ôzarulle.
Ôzaru ja Ryôjun yrittävät lähteä lipettiin ja heidän edessään oleva musta Iga-koira yrittää järjestää kaksikolle reitin taistelemalla.
Luku päättyy siihen kun Benimaru joutuu taisteluun erään Kogan kanssa ja yksi kolmesta ninjasta (ihmisestä) heittää Benimarun vasemman silmän yläpuolelle tähden. Ôzaru huutaa ystävänsä nimeä ja sama toisinpäin.

Kuvat (c) Tora

Kuva
Kuva
Kuva

2 kommenttia:

  1. kiva kun kirjoitit gda:ta lisää ja viellä kolmannesta luvusta.
    voisit kirjoittaa viellä lisää gda:ta
    ja kolmas luku on varmaan uusin osa/luku.

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi