maanantai 17. marraskuuta 2014

Paidoille kiinnostusta?

Tässä uutisessa oli aiemmin puhetta Dohatsutenin bändipaidoista. Nyt niitä olisi mahdollista hankkia myös Suomen puolelle Urumin kautta. Viesti on peräisin täältä.

"Olisivatko ketkä kiinnostuneet tilaamaan Dohatsutenin (WEED-animen alkutunnari) bändipaitoja? Laitelkaa tähän myös toivomianne kokoja!

Tarjolla on kaksi mallia:
Musta t-paita
Harmaamusta puolihihainen

Koetan saada tehtyä sopimusta paitojen ostamiseksi ja tällä hetkellä musta paita olisi 66,90 euroa ja harmaamusta 83,90 euroa.

Jos kiinnostuneita on riittävästi, laitan paitoja tilaukseen."


4 kommenttia:

  1. Huh huh, järkyttävät hinnat. Jää minulta paita ostamatta, vaikka onkin ihan ok:n näköisiä. Hahmovalinta on kyllä senkin verran outo, ettei senkään puolesta ole mitään "pakko saada" -paitoja.

    VastaaPoista
  2. Harmi tuota hintaa :/ Muuten olisikin kiva :)

    VastaaPoista
  3. Hui, hinnat tosiaan liitelevät aivan omissa sfääreissään. 70 %:n alennuksella voisin harkita asiaa, vaikka hahmovalinnat kieltämättä hieman kummastuttavat. Ginga-oheistuotteiden hintakehityksessä tuntuu muutoinkin viime vuosina tapahtuneen valtava muutos - monien tuotteiden hinnat ovat nousseet järjettömän korkeiksi. Toki jos kysyntää ja pääomaa riittää, tällainen tilanne on odotettavissa. Harmittaa vain, että pienituloisuus ja oma järki puhuvat nykyisin lähes aina ostopäätöksen lykkäämisen puolesta. :')

    VastaaPoista
  4. Anonyymin mainitsemien ginga-oheistuotteiden hintojen nousu johtuu aikalailla siitä, että monia tuotteita on enää tosi vaikea saada mistään. Kysyntää on rutkasti enemmän kuin tarjontaa, joten sillä on helppo tehdä voittoa :/

    Mitä bändipaitojen hintoihin tulee, niin olivat Japaninkin puolella jo melkoisen hintavia, joten kun ajattelee, että niihin tulisi vielä postikulut mukaan ja pitäisi tehdä voittoakin niin en yhtään ihmettele. Harmi sinänsä.

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi