tiistai 20. tammikuuta 2015

Kansikuvaehdotuksia!

Kustantaja on kirjoittanut seuraavanlaisen viestin Kaksoissolan foorumille:

Me välitämme lukijoista vähät paljon. Siispä! Antaa tulla kansikuvaehdotuksia. Olemme saaneet jonkin verran kamaa toimittajan lisäksi toiseltakin kelpo kätyriltä, mutta lisä ei haittaa. Alla "kisan" säännöt:

1. Kuvia haetaan osien 41, 47 ja 48 kansien taustakuviksi. Ruskan värejä ja auringonlaskua! Jos löytyy hyvä lumivuori- tai kalliomaisema ilman havupuita niin osaan 50 saa myös tarjota. Vaikka sille jo aika hyvä onkin.
2. Emme halua miljoonien kuvien vyöryä katsottavaksi, joten valikoikaa itse ne parhaimmat ehdotukset. Ja pitää siis sopia noihin osiin. Älkää lähettäkö muita, ainakaan tällä kertaa.
3. Olemme kiinnostuneita vain kuvista, joihin lähettäjällä on tekijänoikeudet. Ei siis netistä bongattuja vaan omia, pliis.
4. Palkkio on kurja: jokin tylsä ja tarpeeton Weed-tai Hopsu-kama taikka muutama mangankuvatus.
5. Aikaa on vähän. Lähetä kuvat viimeistään torstaina 22.1. ennen kello 15:tä tai deletoimme ne armotta.
6. Lähetys joko osoitteeseen postia(ÄT)sangatsumanga.fi tai jonkin lataussivuston kautta. Linkki tuohon osoitteeseen. Kovin isoja yksittäisiä meilejä ei kande lähettää, miel. max 8 megaa kerralla. Ja jos lähetät sata sellaista niin lupaamme että meili on tukossa eikä kukaan saa mitään läpi.
7. Jos valitsemme jonkin kuvan, ilmoitamme siitä. Muuten emme.
8. Punainen jättiläinen vaatii oikeuden käyttää valittuja kuvia vapaasti, niin kirjan kansissa kuin niistä tehdyissä mainoksissakin, tai vaikka nenän niistämiseen. Mainitsemme kuvaajan nimen pokkarissa. Kuvaaja itse saa myös tehdä kuvilla yhä mitä lystää.

Paikoillanne, valmiit, nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi