keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Jäsenlehdet ja jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenlehdet ja jäsenmaksut vuosittain:

2012: jäsenmaksu 5€, yhdistys perustettiin ja jäsenlehden suunnittelu ja tekeminen alkoi
2013: jäsenmaksu 5€, jäsenlehti täytyi ostaa erikseen, 1. numero ilmestyi
2014: jäsenmaksu 5€, jäsenlehti täytyi ostaa erikseen, 2. numero ilmestyi
2015: jäsenmaksu 12€, jäsenmaksuun sisältyi jäsenlehden 3. numero
2016: jäsenmaksu 15€, jäsenmaksuun sisältyy jäsenlehden 4. ja 5. numerot
2017: vuoden 2016 syyskokous päättää asiasta, kaikki jäsenet tervetulleita! (Pidetään aina Traconia edeltävänä perjantai-iltana Tampereella.)

Yhdistys haluaa lämpimästi muistuttaa jäseniään, että mikäli nelosnumero ei ole vielä kolahtanut postiluukusta, on tuo 15€ jäänyt maksamatta. Maksuohjeet on lähetetty jäsenpostissa, sähköpostitse ja löytyvät yhdistyksen foorumin tiedotteista, kun kirjautuu omilla tunnuksillaan yhdistyksen foorumiin. :) Sisäänkirjautumalla pääsee myös lukemaan kaikki Tähdenlennot sähköisessä muodossa täältä! :)

Epäselvissä tilanteissa voi ottaa yhteyttä jäsensihteeriin jami.kakko[at]gmail.com

15€ jäsenmaksun eräpäivä on mennyt ja tukijäsenyyden eräpäivä on 31.3.2016. Mikäli aikoo jatkaa jäsenenä, olisi hyvä maksaa jäsenmaksu tämän kuun loppuun mennessä. Viimeistään maksun tulee näkyä yhdistyksen tilillä 31.12.2016. Vuoden jäsenlehdet lähetetään niiden ilmestyttyä tai sitten, kun jäsenmaksu on maksettu - nelosnumero on jo ilmestynyt ja viides numero ilmestyy syksyllä. Eli maksamalla jäsenmaksun nyt saat neljännen numeron postissa kotiisi nyt ja viidennen syksyllä.

Yhdistyksemme ei harrasta karhukirjeitä, vaan katsomme, että jäsenmaksun maksamatta jättänyt eroaa yhdistyksestä. Maksettu jäsenyys on voimassa aina seuraavan kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen tunnukset suljetaan. Mikäli ei alkuvuodesta uusi jäsenyyttään ja jäsenmaksua ei ole edellisenkään vuoden aikana maksanut, tunnus poistetaan foorumilta 1.4. Ainoastaan eroamisesta erikseen jäsensihteerille ilmoittavan jäsenen tunnus poistetaan saman tien.

Tämänkin jälkeen on kuitenkin tervetullut liittymään takaisin täyttämällä liittymiskaavakkeen uudelleen.

Lähde: Tämä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi