keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kilpailusta

Vaingingajutut - Facebook-sivuilta:

"Lupasin järjestää teille kilpailun, jos sivu saisi 800 tykkääjää. Yllätyin positiivisesti, nimittäin sivu sai PÄIVÄSSÄ yli 800 tykkääjää! Kiitos teille, jotka jakoivat sivua omille facebook profiileilleen yms. 
KILPAILUN SÄÄNNÖT (Lue tarkasti) :
- Sinun tehtäväsi on keksiä hauska teksti, joka voisi liittyä kuvaan (Kuvan linkki löytyy alhaalta). Voit kertoa keksimäsi tekstin kommentoimalla tähän kuvaan. TEKSTIN EI TARVITSE LIITTYÄ GINGA SARJAAN!
- Yritä keksiä sellainen teksti, jota ei näy vielä kommenteissa. Sillä, jos on kaksi samanlaista tekstiä niin voin valita heistä sen, joka on kirjoitettu aikaisemmin.
- Valitsen mielestäni 3 hauskinta tekstiä 1. päivä elokuuta, jolloin arvon heistä voittajan. Eli sinulla on aikaa keksiä jonkinlainen teksti 1.8 asti.
- Voittaja tulee sivuille ilmi 10.8, jolloin pyydän voittajan antamaan osoitteensa yksityisviestillä.
- Kaikki innokkaat voivat osallistua kilpailuun! Onnea!
Kuva, johon keksit hauskan tekstin: http://65.media.tumblr.com/…/tumblr_mzv42ejGqh1srvg8oo1_128…
Jos kuva ei näy, niin sanothan siitä? Kiitos!"

2 kommenttia:

  1. Sakura ja riki heräävät henkiin"
    Eräänä päivänä sakura heräsi metsästä ja hänellä oli nälkä ja kovakin nälkä mutta yhtakkiä hän kuuli kovan äänen ja mietti tuo oli WIIDIN ääni hän nousi jaloilleen ja hän vuosi verta mutta silti taisteli vastaan matka oli kauhea koska hän näki käärmeitä,koiran raatoja ja vielä kuuli kammottavia ääniäkin kun sakura oli päässyt vuorille sitten hän rupesi etsimään Wiidiä hän luuli löytävänsä Wiidin muttä löysi Smithin Smith tiesi missä Wiid on hän sanoi sakuralle missä Wiid on ja mollemmat jatkoivat matkaa Smith oli menossä taistelemaan Sakura meni etsimään wiidiä mutta Smith ihmetteli miten sakura oli päässyt tassuilleen sakura seurasi verta ja yhtäkkiä hän näki Rikin he menivät yhdessä etsimään Wiidiä yhttäkkiä he näkivät taistelun jossa oli Wiid riki päätti mennä taistelemaan kun taistelu oli loppunut Wiid näki Sakuran ja meni hänen luokseen Ginkin tuli taistelusta ja Smithkin tuli taistelusta Smith,Riki,Sakura,Gin jaWiid vuosivat verta niin kaikki menivät Wiidin kotiin ja lepäsivät LOPPU

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi