sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tämän vuoden aprillipilat

Eilen vietettiin aprillipäivää, jolloin nähtiin monenlaisia uutisia. Harmi, etteivät ne pitäneet paikkaansa.

Myöskin Linnunradan Sanomat keksi päivään liittyvän oman pilan: 
Iisalmessa moottorisahaveiston SM-kilpailut Ginga-teemalla (1.4.2017 klo 14.18)
SYÖ SILLIÄ! Puunveistäjät ry:n vuosittaisten moottorisahaveiston SM-kilpailuiden tämänvuotiseksi teemaksi on valikoitunut yllättäen "Hopeanuoli ja kumppanit". Toisin sanoen puuveistosten aiheeksi hyväksytään kaikki Rikin, Hopeanuolen, Weedin, Orionin ja Ginga: The Last Warsin hahmot.
Tapahtumajärjestäjien mukaan idea Ginga-teemaisuudesta syntyi viimevuotisissa kisoissa, joiden aiheena oli "Mie ja karhu". Järjestäjät huomasivat, että muutamat nuoret katsojat kommentoivat veistosten tuoneen mieleen "Akakabuton" tai "ne Hopeanuolen karhut". Tästä virisi ajatus esitellä kilpailua ja puunveistoharrastusta myös nuoremmille polville näille läheisen aiheen kautta.
Kesäkuussa Iisalmessa järjestettävissä kilpailuissa pidetään perinteiden mukaisesti sekä kuusituntinen pääkisa että puolitoistatuntinen pikakisa. Tämän vuoden uutuutena on myös taiteilijoiden kestävyyttä testaava "yön yli" -osuus, joka alkaa illansuussa ja kestää kokonaiset 12 tuntia.
JUO KURAVETTÄ PÄÄLLE!

2 kommenttia:

  1. PurePlasticilla oli myös Facebook-sivullaan aprillipila Gohee- ja Riki-halityynyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Tiesinkin tuon pilaksi, mutta odottelin vielä sivuilta päivitystä asiasta. Etten omin päin mene sanomaan jotain, mikä ei ole totta.

      Poista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi