maanantai 18. joulukuuta 2017

Keksi nimi sarjalle

Nyt tarvitaan juuri sinun apuasi koskien Byakuren no Fangia.

"Punainen jättiläinen julkaisee ensi vuoden aikana Yoshihiro Takahashin sarjan 白蓮のファング eli Byakuren no Fang. Mutta mietimme yhä sarjan nimeä, sillä japanilainen nimi ei nouse aivan suoraan hahmoista tai tarinasta… Kirjaimellinen käännös sille olisi ”Valkoisen lootuksen Fang”. Fang tullee pää”henkilön” eli taistelukoira Zeron äidiltä, joka on nimeltään Silverfang. Toisaalta se voi myös viitata hampain käytäviin taisteluihin, joita sarjassa riittää. Valkoisesta lootuksesta taas ei puhuta missään, mutta se ei luultavasti viittaa kasvikuntaan vaan Zeron luonteeseen. Valkoinen lootus näet symboloi puhdasta sydäntä.
Näistä eväistä pitäisi saada neliosaiselle sarjalle nimi. Tosin se voi myös olla täysin erilainen kuin alkuperäinen nimi, kunhan se liittyy tarinaan jotenkin. Gingapedia kuvaa sarjaa näin:
Sarjan päähenkilöitä ovat siperialainen susi Zero ja hänen omistajansa Makoto Yoshimura. Makoto on sumopainijan poika, joka toivoo itselleen omaa tosa-rotuista taistelukoiraa. Lopulta hän saa isältään taistelukoiran, joka ei olekaan tosa, vaan Makotolle tuntematonta rotua oleva pystykorvanpentu. Makoto antaa pennulle nimeksi Zero ja alkaa kouluttaa siitä taistelukoiraa.
Byakuren no Fang eroaa muista Yoshihiro Takahashin mangasarjoista siinä, että siinä koirat eivät puhu lainkaan.

Nimiehdotuksia voi lähettää osoitteeseen postia@sangatsumanga.fi. Jos ehdottamasi nimi valitaan käyttöön, saat kaikki sarjan osat postitse kotiisi sekä rutkasti ihailua ja kunnioitusta. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan myös sekalaista uutuusmangaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi