keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Last Wars päättyy

Tällä hetkellä puhutaan, että Last Wars loppuisi ihan kokonaan. Viimeinen luku tulisi ilmestymään tämän viikon perjantaina Japanissa.

Syynä lopetukselle pidetään Takahashin sairastumista jännetuppitulehdukseen. Se estää häntä piirtämästä.
(c) Kuva täältä.

6 kommenttia:

 1. Viimeinen luku, ei viimeinen osa. Viimeistä osaa saa odottaa vielä jonkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uru käyttänyt väärää termiä vai miksi puhutaan osasta?

   Poista
  2. Urulla on väärä termi. Kyseessä on luku eikä osa. Osalla tarkoitetaan kokonaista pokkaria.

   Poista
  3. Hyvä, tuntuihan tuo loogisemmalta.

   Poista
 2. Todella surullista, vaikka tiesikin, että tämä uutinen vielä koittaa joskus... :'(

  VastaaPoista
 3. GtLW:n alkaessa odotin, että siitä tulisi yhtä pitkä kuin Orionista, harmi, että päättyi tähän. Toivottavasti loppu on kuitenkin selvä, ettei tarinalle tule enää jatkoa, tai sen verran avoin, että jos jatkuukin, siitä on helppo jatkaa myöhemmin, mutta toivottavasti loppu ei ole liian avoin, että jää iohmettelemään mitä sitten, miten tarina päättyy. Sellainenkaan loppu ei ole hauska, jos tarina päättyy äkisti, kuin veitsellä leikaten.

  Toivottavasti tarinalle saadaan hyvä loppu, eikä jätetä hahmoja roikkumaan. Bobillahan oli kunnon rooli tässä tarinassa alkuun, toivottavasti sitä ei unohdeta, eikä Shionon sukulaisuus Giniin jää vain sen yhden maininnan varaan, vaikka ei sitä suinkaan tarvitse jauhaa kuin jyviä myllyssä. Ja entäs sen Orionin tarinan alkupuolella nähty "vesiputousisku", siihenkö yhteen kertaan jäi?

  Muistan sen, kun joskus lukujen 70 - 80 välillä alkoi kunnon taistelu ja silloinkin oli mietintää, onko GtLW:n loppu tässä. http://kaksoissola.blogspot.com/2016/11/gtlw-75.html

  Harmihan tietenkin on suuri, että GtLW päättyy, joskin valmistuin siihen henkisesti, odotin jotain 30 pokkarin pituista tarinaa. Ja tietääkö sitten tämä, ettei tule enää edes lyhyitä Ginga-tarinoita. Kaikki tarinat päättyvät joskus "oikeasti", myös Ginga, mutta saamarin haikelata tuntuu, kun se nyt on totta. Mutta toivottavasti Gingaa ei kukaan toinen sitten lähde jatkamaan, tuntuu kovin vieraalta ajatukselta, että joku muu kirjoitaisi ja piirtäisi sitä tarinaa vakavasti, olkoonkin että Takahashi siihen olisi myöntyväinen.

  Parempihan tietenkin oli että Takahashi sai itse lopettaa sarjan, eikä sarja loppunut äkisti vaikkapa jos Takahashi olisi sattunut kuolemaan yllättäen tai olisi sairastunut vielä vakavemmin.

  Kai foorumeila on ollut pohdintaa siitä, mitä sitten, kun Ginga joskus päättyy lopullisesti. Mutta itse jatkan fanitusta kuten tähänkin asti: mangat luetaan hiirenkorville asti ja DVD:t pyörii soittimessa niin kauan kuin laite kestää.

  VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi