perjantai 15. helmikuuta 2019

Haku 2019 hallitukseen auki!

"Haluaisitko päästä itse mukaan vaikuttamaan yhdistyksen asioihin ja päätöksentekoon? Yksi hyvä tapa on pyrkiä yhdistyksen hallituksen jäseneksi tai johonkin sen vastuurooleista (puheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja, tiedottaja + näiden varavirat). Hallitukseen valituilla on yhdistyksen foorumissa oma osio, jossa voi äänestää hallituksen päätöksiin ja tehdä itse omia aloitteita. Hallituksella on myös Messenger-chat, jossa pyritään muistuttelemaan, kun foorumille tulee uusia juttuja, joihin pitäisi ottaa kantaa. Tänä päivänä hallitus harvemmin kokoontuu fyysisesti, koska jäsenet asuvat eri puolilla maata ja vaikuttaa voi siis hyvin myös netin kautta.
Hallitus valitaan kevätkokouksessa Tampereella 22.3. (kutsut tulevat pian jäsenille sähköpostiin) ja ehdolle voi ilmoittautua etukäteen yhdistyksen foorumissa: Hallitus 2019.
Vaikkei olisi ollut aiemmin aktiivisesti yhdistyksen toiminnassa, mukaan kannattaa silti uskaltautua hakemaan. Uudet kasvot on aina otettu ilolla mukaan ja yhdistykselle on hyväksi, että päätöksentekoon saadaan tuoreita näkökulmia ja uusia ajatuksia. Tukea ja apua voi myös aina kysyä, jos jokin asia mietityttää. Loppupeleissä hallituksessa olo on kuitenkin melko leppoisaa hommaa ja siinä pääsee vaikuttamaan yhdistyksen asioihin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi