keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Aikataulu muuttuu

Minun Weedini ja First Warsin ilmestymisajankohdat ovat muuttuneet. Nyt First Wars ilmestyy toukokuussa ja Minun Weedini heinäkuussa.

Kustantaja Kaksoissolan foorumilla:

"Ilmoitus: Aikataulu meni uusiksi, koska vasta fyysisen kirjan saatuani tajusin, miten paljon tekstiä siinä on. Piti julkaista tämä ensin ja sitten First Wars 1, mutta tehdään toisin päin. Eli First Wars 1 näillä näkymin toukokuussa, tämä heinäkuussa.

Syy siirtoon on se, että pitää säätää hintaa, ja se tietää japanilaisten kanssa keskustelemista. Silkan tekstin käännättäminen luultavasti maksaa selvästi enemmän, nääs. Ja kirja on suunnattu lähinnä koville Ginga-faneille, ei niinkään peruspettereille ja -piritoille. Myyntimäärä on siis varmasti pienempi kuin normaaleissa koirastooreissa. Ei tule valtavaa korotusta, mutta ihan kuudella eurolla ei onnistu.

Eli uutta materiaalia on kyllä luvassa paljonkin, niin paljon että kehtaamisongelmia ei tule, mutta se on suurimmaksi osaksi tekstinä. Ja suomitarina tosiaan ei saa sijaansa tässä kirjassa, sillä se on Japanissa eri kustantajan kamaa. Emme saa vapaasti yhdistellä eri firmojen julkaisuja, vaikka kyseessä ovatkin saman tekijän jutut."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi