tiistai 15. helmikuuta 2022

Piirtäjähaku vuoden 2023 kalenteriin

(c) Suomen Hopeanuoli-fanit ry

"Yhdistyksemme suunnittelee Hopeanuoli- ja Weed-aiheista kalenteria vuodelle 2023. Teemana ovat legendaariset kohtaukset näistä kummastakin animesta. Haemme yhteensä 13 piirtäjää: joka kuukaudelle, sekä kalenterin kannelle. Yksi piirtäjä saa piirtää vain yhden kuvan, ja siihen kannattaakin nähdä paljon vaivaa. Valitsemme mukaan piirtäjiä, joilla on raadin mielestä tasokas piirrosjälki, ja jotka hallitsevat sekä eläimien että taustojen kuvittamisen. Piirrosjäljen ei tarvitse jäljitellä klassista Hopeanuoli-tyyliä, vaan piirretään kaikki omilla luontevilla tavoillamme!Joka toinen kuukausi kalenterissa on kuvituksena Hopeanuoli-animen legendaarinen kohtaus ja joka toinen Weed-animen legendaarinen kohtaus. Kansikuvassa ovat edustettuina sekä Hopeanuoli- että Weed-anime. Kuvituksien olisi hyvä jotenkuten sopia vuodenaikaan, eli esimerkiksi joulukuulle ei kannata kuvittaa sellaista legendaarista kohtausta, joka on tunnelmaltaan (esim. taustan johdosta) kesäinen. Valittujen piirtäjien kesken tullaan sopimaan siitä, kuka piirtää mitäkin.

Mukaan hakiessa kannattaa pitää mielessä, että projektissa tulee olemaan deadline, jota kaikkien kuuluu noudattaa, jotta kalenteri saataisiin ajoissa valmiiksi. Mukaan ei välttämättä kannata hakea, jos olet kovin kiireinen tai tiedät vuoden aikana sinulla tulevan olemaan kiireinen ajanjakso, tai jos sinulla on monesti inspiraation kanssa ongelmia. Näillä näkymin kuvien piirtämiseen tullaan antamaan aikaa heinäkuun loppuun asti. Kalenteriin tulevien kuvien tulee olla painokelpoisia. Perinteisesti paperille piirretyt kuvat pitää skannata.

Laita hakemukseen mukaan kolme mieluusti taustallista kuvaa, joista näkyy millaista tyyliä ja laatua olet tarjoamassa mukaan kalenteriin. Sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, mutta olisi hyvä, jos sinut saisi helposti kiinni esimerkiksi Facebookin, Discordin tai sähköpostin kautta.

Lähetä hakemus 31.3. mennessä. Piirtäjille 50 %:n alennus kalenterista. Ilmoitamme päätöksemme 17.4. mennessä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi