perjantai 5. tammikuuta 2024

Aktiivisuuspisteiden kerääminen vuonna 2024

(c) Suomen Hopeanuoli-fanit ry
"Yhdistyksen jäsenet voivat tuttuun tapaan kerätä itselleen aktiivisuuspisteitä myös vuonna 2024. Aktiivisuuspisteiden ideana on saada alennusta jäsenmaksusta: Jos jäsen kerää tänä vuonna aktiivisuuspisteitä, on hänen mahdollista saada alennusta vuoden 2025 jäsenmaksustaan.

Aktiivisuuspisteitä saa yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä, ja pisteitä on mahdollista anoa mistä tahansa yhdistyksen eteen tekemästään asiasta. Pisteitä voi saada esimerkiksi kuvien piirtämisestä yhdistyksen käyttöön, kirjoittamalla Tähdenlentoon, järjestämällä miittejä tai pitämällä yhdistyksen pöytää tapahtumissa. Aktiivisuuspisteiden ideana on tehdä asioiden tekemisestä yhdistyksen eteen kannattavampaa ja houkuttelevampaa - aktiivisuudesta palkitaan.

Aktiivijäsenyys on neliportainen, ja jo kolme pistettä keräämällä voi saada alennuksen seuraavan vuoden jäsenmaksustaan. Viime vuoden syyskokouksessa päätettiin, että vuonna 2024 kerätyillä pisteillä saa alennusta seuraavanlaisesti:

3 pistettä = 3 euron alennus
6 pistettä = 6 euron alennus
12 pistettä = 9 euron alennus
20 pistettä = 12 euron alennus

Alennukset lasketaan perusjäsenyyden ja tukijäsenyyden normaaleista hinnoista. Aktiivisuuspisteitä käyttämällä jäsentyyppi muuttuu aktiivijäsenyydeksi (jäsen -> aktiivijäsen ja tukijäsen -> tähtijäsen).

Jos jäsen haluaa tämän vuoden aikana kerätä aktiivisuuspisteitä ja saada aikanaan alennusta vuoden 2025 jäsenmaksusta, tulee hänen ilmoittautua foorumilla tämän vuoden aktiivisuuspisteketjuun, jossa tapahtuu myös pisteiden anominen. Ketjussa voi myös esittää kysymyksiä, jos jokin asia aktiivisuuspisteisiin liittyen askarruttaa."

Lähde: Tämä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi