Palaute

Tällä sivulla otan vastaan lukijoiden palautetta, toivepostauksia, kysymyksiä, mielipiteitä, risuja sekä ruusuja. Kommenttinne ovat erittäin tervetulleita!

Toivepostauksia otetaan vastaan aina kun niitä ehdotetaan. Pyrin toteuttamaan niitä mikäli se ei tuota miltään osin ongelmia. Huomaathan ettei Ginga Sanomat keskity mielipiteiden esittämiseen, vaan ennemminkin erilaisiin uutisiin ja niiden jakamiseen. 

Eri tapahtumista tai löydöistä saa siis tulla kertomaan. Suomijulkaisuista ja Orionin ilmestymistahdista uskoisin olevani kärryillä. Uutisvinkkejä haetaan.

18 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen eri netti sivuista joilla voi testata Ginga nimensä? Eli ginga testejä C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Ginga-nimistä ei ole vastaavia kuin tuo Hopeisten Sivujen, mutta voin koota yhteen missä voi tehdä hahmotestejä.

   Poista
 2. Kiva blogi! Luen tätä joka kerta kun tulew uusi teksti :) ne ovat mielenkiintoisia ja kivoja.
  Sitten risut:
  Ei pahalla mutta otsikko kuva on tuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En ota pahalla, tuokin pitäisi vaihtaa johonkin väliin.

   Poista
 3. hei,suomalainen Youtube-käyttäjä Hakurojaki on julkaissut joskus 2013 vuonna Weedin julkaisemattomat Soundtrackit eli ne puuttuvat Musiikit. nyt hän aikoo tehdä kaikkien Ginga-Fanien iloksi myös Ginga Nagareboshi Ginistä ne julkaisemattomat versiot Youtubeen. siitähän voisi ehkä tehdä aiheen,kun hänen kanavallaan lukee: COMING NEXT: The unreleased GINGA NAGAREBOSHI GIN soundtracks!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne siis tämä viesti eksyi.

   Valitettavasti näitä asioita ei saa mainostaa, jolloin niitä ei esiinny Ginga Sanomissakaan.

   Poista
 4. ai okei sitten. en enää aio mainostaa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo johtuu tekijänoikeuksiin liittyvistä asioista (Kaksoissolan bloginurkkauksen säännöt). Muuta sisältöä voi kuitenkin mainostaa.

   Poista
 5. Tein ehdotuksen uudeksi otsikkokuvaksi:

  http://i.imgur.com/iWYClAn.png

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoo. Otan tuon välittömästi käyttöön. Joskus kun olen tehnyt nykyisen ulkoasun, olen tehnyt yhdellä ohjelmalla väärin nuo kulmat, jolloin ne eivät ole tallentuneet läpinäkyviksi. Mutta kiitos.

   Poista
 6. Negatiivista palautetta kommenttien julkaisemattomuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne julkaista minun toimesta aina, kun ehdin.

   Poista
 7. Olen pitämässä Kokkoconissa Ginga-luennon aiheesta "Sovinismia Hopeanuolessa?", jossa käsitellään naisten ja narttujen roolia Gingan maailmassa pilke silmäkulmassa. ;)

  VastaaPoista
 8. http://hopeanuolifanit.fi/uutiset/260-jaesenyys-ja-gingaconin-ranneke-pakettitarjous

  Gingaconin rannekkeet tulevat 5.5.2017 myyntiin! Rannekkeita on kaikkiaan 400 kpl.

  Suomen Hopeanuoli-fanit ry aloittaa erikoiskampanjan, jossa uusi liittyjä voi ostaa 2017-jäsenyyden ja Gingaconin rannekkeen tarjoushintaan 20 euroa. Tarjous on voimassa 31.7. saakka tai niin kauan kuin rannekkeita riittää.

  Yhdistyksen nykyiset jäsenet voivat tilata rannekkeensa alennettuun jäsenhintaan yhdistyksen sivujen kautta, kun lipunmyynti alkaa.

  Gingacon pidetään Tampereella 28.10.2017, luvassa monipuolista ohjelmaa liittyen Hopeanuoleen, eläintarinoihin ja animeen. Ginga-teema näkyy kaikkialla conissa, mm. Cosplaydeitin juontavat Kain kolme hornanhurttaa! :D

  VastaaPoista
 9. https://www.facebook.com/Hopeanuolifaniyhdistys/photos/a.804975996287646/2378882942230269/?type=3&theater&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1567542838242468

  Helsingin keskustassa nähtävillä Hopeanuoli-fanitaidetta Annantalon Taikalyhdyssä! Kuvitukset Fjallen ja Raezlan käsialaa.

  Suomen Hopeanuoli-fanit ry ja Gingacon ovat edustettuina 8.9. Annantalon Japanipäivässä kyseisessä tilassa. Lisätietoa: https://hopeanuolifanit.fi/uutiset/383-yhdistys-mukana-useammassa-tapahtumassa-vielae-taenae-vuonna

  VastaaPoista
 10. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta:

  https://hopeanuoli-ginga.blogspot.com/2023/07/pilvilinnan-sanomat-ginga-aiheinen.html

  VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi