maanantai 21. heinäkuuta 2014

GDA:n seitsemäs luku

GDA:n seitsemännestä luvusta:
Ryôjun pitelee juuri kuollutta isäänsä ja Ôzaru huomaa jotain. "Mitä nyt, Ôzaru?" Ryôjun kysyy ja Ôzaru poimii maasta hatun. " Mitä?! Mikä se on.." Ryôjun tunnistaa hatun, kun Ôzaru ojentaa sen hänelle. "Se on korkea-arvoisen Kai Shimoyaman huppu! Se idiootti, ei kai!" Ryôjun kääntyy äännähtäneen Kuman puoleen. "Kuma?! Oletko löytänyt jotain?" Kuma havaitsee puussa katanan ja hyppää ylös tuoden sen Ryôjunille. "Se on isän katana!" Ryôjun antaa katanan Ôzarulle, jotta hänelläkin olisi katana ja nostaa sen jälkeen isänsä olkapäilleen ja alkaa tehdä paluuta takaisin kotiin päin.

Kotobuki juoksentelee muistellen Sadamitsun sanoja palatessaan kotiin. Taichi nukkuu heinän keskellä viiden pennun kanssa. "Ah, Taichi nukkuu. Ôzaru ei ole nähtävästi vielä tullut kotiin." Sillä hetkellä Hakutaka näkee äitinsä ja yrittää tehdä parhaansa lähtiessään kävelemään Kotobukin luo. Myös muut pennut vaistoavat äitinsä tulleen. Kotobuki on väsynyt, jolloin hän menee lepäämään heinälle. Erityisen yllättyneeksi naaraan tekee se, että valkoinen pentu kävelee hänen luokseen. "Ei kai, onko mahdollista että pentu näkee jo?" Sitten he kuulevat äänen ja Taichi herää:" Äiti! Herää!" "Herranen aika, mitä Ryôjunille kävi? Missä se tapahtui?" Taichi lähtee tarkistamaan ja Kotobuki seuraa. "“Veli.... Isä! Ryôjun kertoo aikeistaan mennä tapaamaan Momochia Ôzarun kanssa. Tällöin Taichin tehtävä on katsoa Kotobukin ja pentujen perään. Myös Kuma jää muiden luo. Ryôjun ottaa mukaansa hevosen ja häipyy Ôzarun kanssa. Matkan aikana Ôzaru huomaa Sadamitsun katolla ja molemmat näkevätkin toisensa.

Momochin luona, ninjat juttelevat keskenään kunnes he kuulevat puhetta:"Herra Momochi, herra Momochi." Momochi lähtee avaamaan ovea luullessaan sen olevan Shirô. Ovella odottaa kyynelehtivä Ryôjun Ôzarun kanssa. Ryôjun kertoo isänsä olevan kuollut ja muut ninjat poistuvat ulos. Ôzaru alkaa murista kun Shimoyama kävelee ulos, mutta Ryôjun asettaa kätensä koiran kuonolle hiljentääkseen sen. Momochi kertoo jotain mikä muuttaa Ryôjunin äänen korkeammaksi, huudoksi. Se saa kaikki havahtumaan ja Momochi lähettää ninjojaan muualle hevosten selässä. Kun muut ovat menneet Ryôjun nostaa hupun ja näyttää sitä Momochille, joka näyttää tunnistavan hupun.

Kuvat (c) Tora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi