keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Osallistu runokisaan!

Kaksoissolan blogi on järjestänyt Ginga-aiheisen runokisan, josta voi voittaa Ginga-aiheisia oheistuotteita.

Alla tarkempia tietoja suoraan blogista:

"Kilpailun aiheena on Ginga-aiheinen runo ja teemana hahmo! Toisin sanoen kirjoita runo,  joka keskittyy kuvaamaan yhtä (tai useampaa) hahmoa. Runo voi olla omistettu Rikille, kertoa Hougenista, hehkuttaa Johnia, olla Sakuran viesti Ginille... Mitä vain mielikuvitus sallii!

Muistakaa myös, että runous on laaja ala eikä pääty vain loppu- ja alkusointuihin tai kalevalaiseen runomittaan, vaan moderni runo voi olla vain tajunnanvirtaa tai tekstin muodostama kuva.

Kilpailu päättyy 30. syyskuuta tai kun mukana on 30 kilpailijaa. Jos osallistujia on alle 30, tullaan aikarajaa jatkamaan.

Runot voi lähettää osoitteeseen uru@kaksoissola.net ja laita otsikoksi "Runokilpailu". Kilpailuun voi osallistua yhteensä kolmella runolla/per henkilö. Yhden runon maksimipituus on A4, fonttikoolla 12 kirjoitettuna.

Jos tahdot, voit mainita osallistumisen mukana ikäsi, koska tahdon huomioida kisassa myös nuoremmat osallistujat. Kisaan voi osallistua kuka tahansa eli ei tarvitse olla blogin seuraaja tms. osallistuakseen.

Voittajarunot julkaistaan Kaksoissolassa sekä tässä blogissa. Palkintona tulee olemaan Ginga-aiheisia oheistuotteita! (Ilmoitetaan myöhemmin.)"

 Lähde: Kaksoissolan blogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi