keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Tähdenlento 5 ilmestyy ensi viikolla!

"Tähdenlennon viides numero on lähtenyt painoon ja lähetetään perjantaihin mennessä kaikille vuoden 2016 jäsenmaksunsa suorittaneille. Eli posti tuo lehden ensi viikon aikana yhdistykselle liittyessä ilmoittamaanne osoitteeseen! :)
Mikäli oma jäsenmaksusi on vielä hoitamatta tai osoitteesi on muuttunut, hoidathan asian pikapuoleen kuntoon! Muuttuneet jäsentiedot tulee ilmoittaa sähköpostitse jäsensihteerille jami.kakko(at)gmail.com

Oman jäsenmaksunsa tilanteen voi nyt tarkistaa kirjautumalla sisään foorumiin ja kurkkaamalla tätä listaa. Sinne voi myös ilmoittaa, jos on maksanut jäsenmaksunsa. (Epäselvissä tilanteissa: lähetä maksutosite jäsensihteerille.)

Tähdenlennon mukana tulee myös vuoden viimeinen jäsenposti - tällä kertaa värillinen - niille jäsenille, jotka maksunsa ovat hoitaneet. Edellisen jäsenpostin mukana tuli karhukirje muistutuksena jäsenmaksusta ja jollei sitä ole hoidettu, jäsen katsotaan eronneeksi vuodenvaihteessa. Mikäli et aio jatkaa jäsenenä, siitä voi ilmoittaa myös eroamiskaavakkeella.
Tähdenlento 5 tulee myös myyntiin Hopeapuotiin, josta  aiemmat numerot jo löytyvät! :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi