torstai 1. kesäkuuta 2017

Ginga-keräilykorttipakat nyt ennakkotilattavissa!
Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n oma keräilykorttisarja on nyt ennakkotilattavissa!

Ennakkotilaamalla voit hankkia itsellesi kokonaisen pakan, joka sisältää kaikki 48 erilaista korttia Hopeanuoli-sarjan eri hahmoista (koiria, karhuja ja ihmisiä).

Kokonainen pakka on ennakkotilattavissa 1.6.-20.6. välisenä aikana. Kokonaisen pakan voi ostaa vain ennakkotilaamalla. Myöhemmin kortteja voi ostaa pikkupakkauksissa, joista saa 6 sattumanvaraista korttia.

Ennakkotilaamalla pakan tuet keräilykorttiprojektia. Ennakkotilauksia tarvitaan vähintään 6, jotta kortteja saadaan tilattua. Jos tilauksia ei saada tarpeeksi, palautetaan ennakkotilaajille rahat takaisin.

Keräilykortit toimitetaan ennakkotilaajille elokuun puoliväliin mennessä.

Korttien piirroksien tekoon on osallistunut 19 piirtäjää:

aatio
Allu
Anttu
Detrah
erepresso
FlamewolfTheWhite
haski
 Hopeakoira
Hukkahurja
Hukkis
IsisMasshiro
Jargonfox
Kurome
Nara
NightWolf-_-
Noksu
nostpromo
ReimaHowaido
Riikin

6 kommenttia:

 1. Olisipa kaikista korteista esikatselukuvat niin ei ostaisi sikaa säkissä ja viitsisi paremmin sitten harkita tilaamista kun nyt ei tiedä kuvien laatua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, varmaan näistä tulee kuvia nettiin myöhemminkin ostajien toimesta. Sitten voi miettiä ostamista, vaikka niiden pohjalta.

   Poista
  2. Olen yksi piirtäjistä. Olen nähnyt kaikki kortit ja olen tyytyväinen niiden laatuun. Tämä kommentti on otettu huomioon ja yhdistys todennäköisesti julkaisee pian muutaman lisäkuvan esimerkkinä. Kaikkia kuvia ei kuitenkaan viitsitä laittaa näkyville (ainakaan vielä), sillä siinä menisi monille kiva yllätyselementti ja osa saisi nähdä kuvat ilmaiseksi ja jättäisi sitten ostamatta.

   Poista
 2. Sen jälkeen ei enää voi ostaa koko pakkausta kerralla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuden random kortin boostereista voit myöhemmin kasata kokonaisen setin jos täysisetin pakkoja ei enää ole saatavilla. Itsekin keräsin vuosia Pokemon-kortteja ja kasasin näiden settejä pelkästään vaihtamalla boostereista tulleita tuplakappaleita semmoisiin kortteihin joita ei aiemmin tullut vastaan. ;)

   Poista
 3. Tarkoitus onkin just siinä ettet tiedä kun displayssa olevien korttien kautta miltä kaikki muut keräilykortit suurin pirtein näyttävät kokonaisuudessaan kun niitä ei tulla myymään erillisinä kappaleina myöhemmin vaan boosteissa.

  VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi