perjantai 22. maaliskuuta 2019

Ginga-keräilykorttien 2. sarja nyt myynnissä!

"Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n fanitaidepohjainen Ginga-keräilykorttisarja on saanut jatkoa! Ginga-keräilykorttien 2. sarja käsittää Ginga Nagareboshi Ginin susisaagan.

Ginga-keräilykorttien 2. sarjaa myydään nyt Hopeapuodissa.

Kortteja myydään 7 kappaleen yllätyspakkauksissa. Jokainen pakkaus sisältää 3 yleistä, 2 puoliyleistä ja 1 harvinaisen kortin. Lisäksi jokaisessa pakkauksessa on myös yksi ylimääräinen kortti: harvinainen erikoiskortti tai yhdistyksen mainoskortti. Sarjassa on 48 erilaista keräilykorttia. Lisäksi sarjaan kuuluu 10 erilaista erikoiskorttia. Yhteensä kerättäviä kortteja on siis kaiken kaikkiaan 58 + yhdistyksen mainoskortti.

Keräilykortteja voi myös ostaa yhdistyksen pöydältä eri tapahtumista. Seuraava tapahtuma johon yhdistys osallistuu on Tampere Kuplii, jossa yhdistyksen pöytä on la-su 23.3.-24.3.

Ginga-keräilykorttien 2. sarja oli aiemmin ennakkotilauksessa 8.2.-24.2. välisenä aikana. Tuolloin pystyi ennakkotilaamaan itselleen kokonaisen keräilypakan. Enää kokonaisia pakkoja ei myydä, vaan kortteja voi ostaa ainoastaan yllätyspakkauksissa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi