perjantai 17. toukokuuta 2019

Ginga Densetsu Noah

"Ginga-saaga jatkuu! Uusi sarja alkaa 24.5. eli viikon kuluttua. Sen nimi on Ginga Densetsu Noah eli Nooa suomalaisittain. Tarinassa on ilmeisesti aikahyppy GtLW:n tapahtumista, koska Orionin mainitaan lähteneen Ouusta."

4 kommenttia:

  1. Noi kolme raitaa nimen kohdalla tuo mieleen Ginin otsassa olevat arvet. Sattumaako vai ei, ja mihin kenties liittyy? GtLW:stä ajatteli ilman muuta, että se on viimeinen Ginga-sarja, mutta koska se sitten loppui äkillisesti, jäikö Takahashilta käyttämättä juoni-ideoita, joita olisi halunnut ´käyttää, muttei sitten voinut? Jännä nähdä miten pitkä tästä sarjasta tulee.

    VastaaPoista
  2. Mainoskuvassa Gin näyttää pennulta ja mukana näkyy olevan koko joukko hahmoja, jotka ovat jo aikaa sitten kuolleet (Smith, Benizakura ja onko Kurojakikin?) Tietty kiinnostaa tietää, mistä uusi tarina kertoo, kuka on Noa?

    VastaaPoista
  3. Näyttää siltä, että ylin koira olisi Bemu ja onko Smithin yläpuolella Terry? Vai Moss? Pikkuisen hämää mainoskuvien GNG-aikaiset hahmot, koska se saa mieleen, että sarja sitten olisi jonkinlainen epilogi, vaikka ekassa luvussa kyllä näyttää siltä, että eletään GtLW:n aikaisia aikoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on Moss, näkyy Manga Gorakun lehdessä paremmin.

      Poista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi