perjantai 3. toukokuuta 2019

Last Warsin 1. osa on ilmestynyt!

Last Warsin ensimmäinen osa on ilmestynyt tänään 3.5.2019 paikallisille lehtipisteille. Manga poistuu myynnistä 27.6.2019 tienoilla ja omat lehtipisteesi näet täältä.
(c) Lehtipiste.fi

3 kommenttia:

  1. Tuntui melko jännältä aloittaa lukea sarjaa, josta sai yllättävän tarkkoja tietoja alusta asti. Mutta voin sanoa, ettei lukeminen mennyt siitä pilalle, että luki juonipaljastuksia blogeista ja sun muista, kivaa oli kokea tapahtumat omin silmin ja vielä lukea vuoropuhelut ymmärrettävällä kielellä :)

    Muuten, Kotetsua ei mainita olevan GtLW:ssä, mutta luvun neljä sivulla 17 (luvun aloituskuvaa ei laskettu mukaan sivumäärään) Ginistä oikeaan alaviistoon on valkoinen pystykorva, jolla on töpöhäntä. Okei, ellei Kotetsu jossakin vielä vilahda, vaikeaahan on sanoa, selvisikö se lopulta karhujen hyökkäyksestä, mutta ihan unholaan Takahashi ei hahmoa ole jättänyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainittu koira saattoi olla Kotetsu: http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=48&t=3219&start=10

      Poista
  2. Hämää rutosti, että Lehtipisteen esittelyteksti esittää, että kyseessä olisi todella vihoviimeinen Giga-tarina eikä jatkoa olisi tämän jälkeen. "Hopeanuolesta alkaneen tarinan päättävä sarja! Koirasankarit käyvät viimeiseen taistoon."

    Ja kun kävin piruuttani katsomassa, olisiko tätä lainassa kirjastossa, sen tietokannassa esitetään sarja näin: "Koiratarinoiden mestari Yoshihiro Takahashin sankarit kokoontuvat viimeiseen taistoon ... Last Wars -sarja päättää pitkän tarinakokonaisuuden, jota on voitu seurata suomeksi jo vuodesta 2010. "

    Nimihän jo povasi alusta asti, että sarja jää tämän jälkeen tähän, mutta Gorakussa oli viimeinen luvun yhteydessä ilmoitus että Takahashi tekee uutta sarjaa. Jos se liittyy Gingaan,, tuntuu hassulta tämä "viimeinen taisto" -julistus, puhumattakaan siitä että sarja on loppunut täysin!

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi