keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Anime-lehti: Yoshihiro Takahashin mestariteos saapuu ennen joulua

Anime-lehti tällaisen jutun Hopeanuolen uusintapainoksesta. Myös Pelaaja.fi teki siitä jutun omille sivuilleen.

"Hopeanuolen ensimmäinen osa julkaistiin Punaisen jättiläisen toimesta 3.5.2010. Nyt 13 vuotta myöhemmin sankarien matkaanlähtö alkaa pian. Kaikki 18 Ginga-osaa julkaistaan uudestaan tämän vuoden puolella, joista viisi ensimmäistä kirjaa ilmestyvät jo ensi kuussa.

Yoshihiro Takahashi vieraili Suomessa 15.-18.9., jolloin koirasankaria arvostava kansa kerääntyi pääkaupunkiseudulle myös syntymäpäivälauluja laulamaan. Takahashi on nyt 70 vuotias. Anime-lehti haastatteli mangakaa ja haastattelu julkaistaan marraskuun numerossa 133.

Suomen yksi myydyimmistä sarjoista painetaan viimeisen kerran, eikä sarja saavu Lehtipisteisiin. Yksittäiset osat tai kokonaisen sarjan voi tilata Anime Shopista suoraan joulupukin rekeen.

Julkaisuajankohdat:
Osat 1-5 ilmestyvät 2.10.
6-10 ilmestyvät 30.10.
11-15 ilmestyvät 13.11.
16-18 ilmestyvät 18.12."

Lähde: Anime-lehti.

5 kommenttia:

 1. Itselläni on kaikki, toki, mutta puhkiluettuja, voisi ehkä tilatakin...

  VastaaPoista
 2. Onkohan painos identtinen 1. painoksen kanssa, eli löytyy samoine kansineen kaikkineen ja lopussa olevat esseet on tallella? Vai eroaako tämä viimeinen painos tavalla tai toisella aikaisemmasta? Ja onko pokkarin lopussa mainoksia nykyisin tarjolla olevista sarjoista?

  VastaaPoista
 3. Tämän luettuani laitoin tilauksen vireille nopeammin kuin ehtii sanoa "Hopeanuoli" :D

  VastaaPoista
 4. Tilattu ja luettu, muuten sama kuin aikaisemmatkin painokset, mainossivuja ei onneksi ole niin törkeästi. Ja ekan pokkarin tekijäesittelyyn on päivitetty GDWO:n jälkeen tulleet sarjat GtLW, GDN ja GSDDD. GDA:ta ei luettelossa jostakin kumman syystä mainittu. Melkein puolet pokkareista on kansistaan jännän mattamaista materiaalia.

  VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi