torstai 30. tammikuuta 2014

Weed taidekirja on ilmestynyt

Ginga Densetsu Weed Gengashū on Yoshihiro Takahashin tekemä taidekirja Weed- sarjasta. Siinä on 90 sivua ja 53 värikuvaa, juliste, 14-sivuinen tekijän haastattelu omista koirista, hahmosuhdekartta, sekä profiilikuvia eri hahmoista. 

Taidekirja julkaistiin Japanissa vuonna 2002 ja suomeksi se ilmestyi tänään 30.1.2014.

Taidekirjaa saa kirjakaupoista ja esimerkiksi netissä olevista Urumista tai Ginga.fin kaupasta. Yukin Ohun soturi blogissa on kerrottu hyvin eri nettikauppojen hinnoista, joten kurkatkaapa niistä hintoja.

Täällä on myös neuvottu seuraavasti.
"Kiireisimmille kerrottakoon, että Tammen myymälään saapui juuri muutama kappale. Osoite on Korkeavuorenkatu 37, auki ma-pe 8.30-17. Helsinkiläiset, tervetuloa! Ja te muutkin, tulkaa vaikka Torniosta. Huom! Jos tulet Torniosta tai muuten hervottoman kaukaa, kannattaa soittaa ensin ja kysyä onko kirjoja vielä. Saattaa meinaan hiukan harmittaa jos on lentänyt Suomen halki turhaan. Myymälän numero on 010 5060 170."

(c) Tammi
Alla hieman paljastuksia taidekirjasta.

Kaksoissolan blogin mukaan taidekirjan juliste on taitettu neljään osaan, alkuperäisessä se on kolmessa osassa. Myöskään kaikkia rotuja ei ole käännetty jostain syystä ja muutamia nimi-/rotutietojakin puuttuu. Skannausongelmia?

1 kommentti:

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi