torstai 29. toukokuuta 2014

Yoshihiro Takahashi aloittaa uuden Ginga-sarjan

Anime-lehti tiedotti tänään 29.5.2014 Yoshihiro Takahashin aloittavan uuden Ginga-sarjan. Se on nimeltään Ginga Densetsu Akame.

Sarjan ensimmäinen luku julkaistaan Nihonbungeishan Weekly Manga Goraku -lehden 6. kesäkuuta ilmestyvässä numerossa.

Nimensä mukaisesti sarjan päähenkilö tulee olemaan Akame.

Takahashi päätti edellisen mangansa Ginga Densetsu Weed: Orionin ensimmäisen osan huhtikuussa. Tämän jälkeen kerrottiin hänen aloittavan ”uuden sarjan”, mutta yksityiskohtia tai nimeä ei tällöin vielä kerrottu.

Takahashin aiempia sarjoja Hopeanuoli ja Weed julkaisee suomeksi Punainen jättiläinen. Weedin 32. pokkari julkaistaan suomeksi niin ikään 6. kesäkuuta.

Klik.

6 kommenttia:

  1. oooh.. OwO toivottavasti tämäkin saadaan suomeksi B)

    VastaaPoista
  2. Omg omg!!! En voi uskoa tämän olevan totta♥♥♥ Ihan Akamesta! Nämä päätyvät kyllä kokoelmaani!

    VastaaPoista
  3. !!!!!

    Viimeksi toissapäivänä olin kuunellut "Akames Theme" ja miettinyt että jos jokin hahmo oikeasti on mun suosikkini yli kaikkien niin se on Akame. Lähinnä koska heti alusta asti Akame ei ole ollut täydellinen tai kuolematon. Kaukana siitä. Ja virheitä on tehnyt tuon tuosta mutta silti aivan loistava persoona joka ajattelee ennen kaikkea pitkälle ja syvällisesti. Ja on kuitenkin niin hyvä että Akamesta on helppo pitää, vielä varttuneena ja kritiikkiä omaavana .Tämä uutinen on kuin suklaata taivaasta. Olen ihan myyty gingalle jälleen kerran ja maltan tuskin odottaa. Jos jostain niin tästä sarjasta tulen varmaan ostamaan Japaninkieliset ensipainokset. :D se on varmasti sen arvoista ottaen huomioon kuinka paljon Takahashi on jo pelkästään Weedin aikana kehittynyt arvomaailman esiituomisessa ja jopa herättämään kysymyksiä ja ajatuksia. Ja tuntien Akamen... voin vain odottaa jotain uskomattoman hienoa.

    Tämä on paras uutinen pitkään aikaan. Oi kiitos tästäkin! :D

    VastaaPoista
  4. tietääks kukaa et tuleeko orionista tai jostain muusta anime versiota ? (anteeks aiheesta poikkeus

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi