tiistai 20. syyskuuta 2016

Gingacon 2017 ohjelmahaku alkoi!























Ohjelmapitäjäksi Gingaconiin 2017?

Onko mielessäsi eläintarinoihin, animeen, Gingaan, pelaamiseen, piirtämiseen tai vastaavaan liittyvä ohjelma, jota tahtoisit pitää Gingaconissa yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä, suhtaudumme avoimin mielin monipuolisesti erilaisiin ohjelmanumeroihin tarjotaksemme monipuolisen ja tapahtumarikkaan conielämyksen Gingaconittajille! :)

Jokainen ohjelmapitäjä miitin ja tietovisan järjestäjästä esiintyjään, luennoitsijaan ja pajan pyörittäjään saa kiitoksena pääsyn coniin ilmaiseksi, sekä ruuan green roomissa. Tapahtuman keskivaiheilla tarjolla on lämmin ruoka ja muutoin green roomiin voi piipahtaa lepäämään, pikkupurtaville ja kahville. Pyrimme muutoinkin huolehtimaan conin henkilökunnan hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä conin aikana.

Mikäli haluat tarkemman käsityksen conimme tiloista, tutustu niihin tarkemmin Monitoimitalo 13:n sivuilla! (Linkki:www.nuortentampere.fi/13/ )

Ohjelmapitäjäksi voi hakea lähettämällä tiedot ohjelmasta alla olevaan kaavakkeeseen täytettynä osoitteeseen affaokami(at)hotmail.com tai postaamalla sen tähän töpöön:

Ohjelman nimi:

Ohjelman tyyppi: (paja? luento? vai mikä?)

Ohjelman kuvaus:

Kesto: (45 min vai pidempään?)

Tekniikkavaatimukset:

Tilatoiveet:

Ohjelman pitäjät:

Nimi:
Puhelinnumero:
Ruokavalio&allergiat:
Facebook-tilin linkki: (ei pakollinen)

Lähde: Tämä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi