keskiviikko 10. toukokuuta 2017

#gfaniteikiusaa

"Tiedoksi, hyvät Ginga-fanit. Instagrammin puolella sekä nyt FB:ssäkin leviää kiusaamiskampanja, jonka tarkoituksena on hyökätä niiden kimppuun, jotka tykkäävät tehdä omista hahmoistaan kuvia värittämällä GNG/GDW/vastaavien manga/anime-kuvien päälle. Huom, siis mangasta/animesta suoraan otettujen kuvien, ei fan artin tai vastaavan.

Kiusaamisen ideana on levittää yllä olevaa kuvaa, johon on otettu muokattuja kuvia (ilman niiden tekijöiden lupaa) ja yllyttää ihmisiä haukkumaan kuvien värittäjiä. Kiusaamisen kohteita myös tägätään viesteihin, jolloin he saavat jatkuvia muistutuksia kiusausprojektista. Yleisesti on tarkoituksena myös naureskella "rumille" ja "huonosti tehdyille" kuville.

Perusteluina käytetään sitä, että Takahashi loukkaantuisi kuvien värittämisestä ja että ne rikkovat tekijänoikeuslakeja. Kumpikaan näistä ei pidä paikkaansa.

Toivoisin, että kukaan ei lähtisi kampanjaan mukaan ja jos sattuu kampanjan kuvan näkemään, vastaisi siihen #gfaniteikiusaa (kiusausprojektin tägi on #gfaniteikopioi )."
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi