perjantai 5. huhtikuuta 2019

Orionin 30. osa on ilmestynyt!

Orionin 30. osa on ilmestynyt tänään 5.4.2019 paikallisille lehtipisteille. Manga poistuu myynnistä 30.5.2019 tienoilla ja omat lehtipisteesi näet täältä.
(c) Lehtipiste.fi

8 kommenttia:

  1. Tajusin päästessäni pokkarin loppuun, miten samoilla fiiliksillä luin sitä kuin GDW:n vikaa osaa. Tämänkin loppu jäi sikäli mukavaksi, että hyvinhän se olisi voinut päättää koko Ginga-saagan (oliko Takahashilla silloin mielessä jatkaa Gingaa, jollei lasketa GDA-sarjaa?), mutta toisaalta, silti jäi sellainen fiilis että eihän tarina päättynyt, viimeien sivun repliikistä tuli mieleen, kuin se olisi alustanut seuraavaa tarinaa, aivan kuten GDW:n vikan pokkarin vika sivu. Sillä Weedin poikiahan tarvittiin seuraavassa tarinassa...

    Vaikka katsonkin hiukan sormien läpi sitä, miten nartut ovat huonolla sijalla Takahashin tarinassa, jäi silti tökkimään, ettei Koyukia kuin vain mainittu, ja sittenkin "äitinä", ei nimellä. Koyukia ei taidettu nähdä sitten 26. pokkarin kun Weed pääsi karkaamaan ihmisten hoivista. Bellan osaan olin tyytyväinen, taisi saada neitonen enemmän ruutuaikaa kuin ikinä, mutta jurppi se, että Bellaa taisi näkyä viimeksi pokkarissa 12...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän Koyukia nähtiin hybridisaagan puolella oman muistini kuvaan.

      Poista
    2. Nyt taidettiin kyllä puhua Koyukin esiintymisestä Orionissa eikä Weedissä. Kyllä Koyuki näkyi Weedissä hynridisaagassakin, mutta Orionissa ei ehkä näkynyt osan 26 jälkeen.

      Poista
    3. Viittasin siis siihen, ettei Koyukia nähty GDWO:ssa sitten pokkarin 25 (eikä 26, kuten ulkomuistin varassa kirjoitelin) :P

      Poista
    4. Niin joo, olisipa Koyukia tosiaan näkynyt enemmän..

      Poista
  2. Loppu toi mieleen GNG:n siinäkin mainittiin kevään saapumisesta, tosin Ginille se silloin oli toinen, ja GNG:ssä mainittiin Ouun vuoret, tässä Futago-sola.

    Lopussa ollut mainos oli lupaava, ihan kuin vahvistaakseen GDWO:n viimeisen sivun sanat, sillä Weedin pojathan joutuvat puolustamaan Futago-solaa. Jos suomijulkaisut muistuttaa japanilaisia julkaisuja, ei haittaa :) Eihän nimen puolesta tarvitse hirveästi puuttua, kun ei tarvitse miettiä, mitä japaninkielisen nimen tilalle laittaa 8vrt. Hopeanuoli-pokkarit).

    VastaaPoista
  3. GtLW:n mainos olisi voinut olla kuin jonkin toimintasarjan mainos: "Viimeinen taisto on alkanut... 22 osaa armotonta menoa".

    VastaaPoista
  4. Nyt kun tietää, miten GtLW päättyy, tuntuu harmilta, ettei sekin saanut yhtä levollista loppua, kuin GDWO.

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi