perjantai 16. lokakuuta 2020

Ginga Densetsu Noah suomeksi!

Kustantaja Antti Valkama on vahvistanut, että Ginga Densetsu Noah saadaan suomeksi. Näin hän kirjoittaa Sangatsu Mangan blogissa:

"Kuten saattanee arvata, olen jo lähettänyt tarjouksen Noahista. Siis Ginga Densetsu Noah, Takahashin seuraava sarja Last Warsin jälkeen. Eipä ollut ”last” viimeinen! Jos japanilaiset eivät jostakin syystä ole vihastuneet meille ja kieltäydy luovuttamasta julkaisuoikeuksia, niin aloitamme Noahin keväällä, Last Warsin perään. Sarjaa on kuitenkin ilmestynyt vasta kuutisen pokkaria. Vaikka tahti Japanissa on suht nopea, emme halua julkaista yhtä kirjaa per kuukausi ja sitten jäädä epämääräisen mittaisiksi ajoiksi odottelemaan uusia. Siksi Noah ilmestynee joka toinen kuukausi."

2 kommenttia:

  1. Ajattelinkin että jos tätä ei suomseksi julkaista, oisi ollut hassua, kun muutenkin Gingaa on julkasitu. Ostoslistalle menee, vaikka tätä en niin malttamattomana odota kuin GDWO:n alkua tai GtLW:tä, koska sarja kuitenkin tuntuu olevan suht lattea.

    VastaaPoista
  2. Jos GDN ilmestyy nyt joka toinen kuukausi, ihan ok vielä, kun ton Attack of Titan taas on sillä mallilla, että seuraavan osan ilmestymistä pitää odottaa julkaisuilmoituta myöten. Mutta sitten kun GDN joskus loppuu, kai loppua kohden julkaisu on jokakuukautinen.

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi