tiistai 3. tammikuuta 2023

Aktiivisuuspisteiden kerääminen vuonna 2023

(c) Suomen Hopeanuoli-fanit ry

"Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n jäsenet voivat myös vuonna 2023 kerätä tuttuun tapaan itselleen aktiivisuuspisteitä, joilla saa alennusta jäsenmaksusta. Aktiivisuuspisteitä saa yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä, josta ilmoitetaan yhdistyksen sivujen foorumilla olevaan ketjuun. Pisteitä saa esimerkiksi piirtämällä yhdistyksen käyttöön kuvia, oikolukemalla tekstejä, ottamalla aktiivisesti kantaa yhdistyksen asioihin foorumilla tai pitämällä yhdistyksen pöytää tapahtumissa. Aktiivisuuspisteiden ideana on tehdä asioiden tekemisestä yhdistyksen eteen kannattavampaa ja houkuttelevampaa - aktiivisuudesta palkitaan.

Aktiivisuuspisteiden kerääminen on täysin vapaaehtoista. Jäsenet, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta olla aktiivisesti mukana, voivat hyvillä mielin kantaa oman kortensa kekoon täyden jäsenmaksun muodossa.

Jos jäsen haluaa tämän vuoden aikana kerätä aktiivisuuspisteitä, tulee hänen ilmoittautua tähän ketjuun, jossa tapahtuu myös pisteiden anominen. Ketjusta löytyy myös tarkat ohjeet pisteiden keräämisestä.

Aktiivijäsenyys on neliportainen, ja jo kolme pistettä keräämällä voi saada alennuksen omasta jäsenmaksustaan ensi vuonna. Alennusta saa sitä enemmän, mitä enemmän pisteitä kerryttää. Pisteillä saa alennusta seuraavanlaisesti:

3 pistettä = 2,5 euron alennus
6 pistettä = 5 euron alennus
12 pistettä = 7,5 euron alennus
20 pistettä = 10 euron alennus

Aktiivisuuspisteillä hankittavia jäsentyyppejä ovat aktiivijäsen (aktiivinen jäsen) ja tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen)."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi