lauantai 25. tammikuuta 2014

Fang julkaistaan suomeksi

Oun soturi ylläpitäjä, Yuki löysi Adlibriksesta Fangin kaksi osaa ennakkotilattavana. Kaksoissolan foorumilla ihmeteltiin tietojen luotettavuutta, mutta lopulta mangan ilmestyminen varmistui. Ensimmäinen kerta kun erikoisempi manga yllätti tällä tavoin.
- Linkki viestiin.

"Jep, Fangista saatiin äskettäin sopimus. Kaikenlaista pitää koittaa... Se, että Weed-taidekirjaa ei ole näkynyt kaikkialla varattavana, johtunee jostakin meidän systeemivirheestämme. Täytyy tarkistaa että kaikki tiedot on kirjoitettu oikeisiin sarakkeisiin ja että oikeat kohdat on ruksattu. Niin että info kulkee tietokannastamme maailmalle."
- Vastausta kustantajan puolelta.

Mangan hinnaksi on arveltu 6.20 € ja Fangin alustava ajankohta on tämän vuoden (2014) kesä. Mangaa on kaksi osaa ja ne ilmestyvät niin lähimmille lehtipisteille kuin R-kioskeille. Tällä hetkellä näyttäisi että mukaan saataisiin myös alkuperäisen värisivuja, mutta se jää nähtäväksi.
(c) Gingapedia
Niin mikä Fang?
Vuonna 1998 ilmestynyt kaksiosainen manga, joka kertoo valkoisesta koirasudesta, Asukarista. Meno menee kovaksi Asukarin ja hänen omistajansa taistellessa rikollisuutta vastaan. Mitä kaksikolle ja vastapuolelle tapahtuu?

Takahashin koirasarjoista huolimatta manga ei ole sensein käsikirjoittama, vaan sen on tehnyt Akita Ito. Silti Takahashin on tehnyt kunniaa sarjalle osallistumalla Fangin piirtämiseen.

2 kommenttia:

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi