lauantai 25. tammikuuta 2014

Pinkkinuolesta remake!

Facebookissa oleva Pinkkinuoli sivusto tiedotti alla olevan kuvan turvin, että sarjasta tehtäisiin 2014 remake Suomen Hopeanuoli-fanit ryhmän sivulle ja yhdistyksen Tähdenlento-lehteen.

Pinkkinuoli on Äffän tekemä oma sarjakuva Hopeanuolesta, jossa esiintyy mitä ihmeellisimpiä -nuolipäätteisiä hahmoja.

Täältä voit lukea lisätietoa sarjan taustasta ja lukaista vaikkapa itse Pinkkinuolta!
(c) Äffä

Mistä tarina kertoo? Mukana juonipaljastuksia!

Tarinamme alkaa, kun Hopeanuoli juoksee vahingossa suuressa taistelussa eteensä aukeavaan pinkin ulottuvuuden ulottuvuusporttiin. Hän päätyy Pinkkiin Ulottuvuuteen, jossa kohtaa oman ulottuvuusvastikkeensa, Ohun Vaaleanpunaisten Villikoirien Suuren Johtajan - itsensä Pinkkinuolen! Alkuunsa sankarimme tuntuvat vain tipahtavan järjettömästi erivärisistä Hopeanuoli-maailmankaikkeuksista seuraaviin, kunnes he kohtaavat kaksivärisessä todellisuudessa Sinioranssinuolen, joka selittää sankareille, mistä on kysymys. 

Normaalisti hyvin suljettujen todellisten ulottuvuuksien rajat ovat alkaneet repeillä, koska epätodellisten ulottuvuuksien EPÄNUOLET aikovat vallata TOSINUOLTEN maailmat voidakseen olla olemassa, sillä epäulottuvuuksia ei ole oikeasti olemassa. Hanketta johtaa pahamaineinen ja roistomainen valkomusta Hopeanuolen epäulottuvuusvastike nimeltänsä Noidannuoli, jolla on liuta taitavia kannattajia, sellaisia kuin Räkänuoli, mutanttiulottuvuuksien Voldemortnuoli, Teräsnuoli ja Mustanuoli. 

 Tosinuolet lähtevät kiertämään ulottuvuuksia saadakseen kaikki tosinuolitoverit mukaan taisteluun epänuolia vastaan. Kiire on kova, sillä Noidannuoli kerää myös joukkoja. Mukana häröilee myös sarjan piirtäjä Äffä omassa koirasusialterego-persoonassaan, sekä liuta muita omituisia tyyppejä.

Jostain syystä Noidannuoli tuntuu koko ajan olevan askeleen edellä ja tietävän tosinuolten tekemisistä vähän liikaakin. Onko joku tosinuolten laumassa sittenkin petturi? Mistä tietää, kuka on lopulta ystävä ja kuka vihollinen, keneen voidaan luottaa? Entä onnistuuko epänuolten kammottava suunnitelma päästä tosinuolten paikalle todellisuutta hallitsemaan? Tämä kaikki selviää lukemalla Pinkkinuolen!

Lähde: Tämä sivusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi