keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Entäpä yhteiskirje Takahashille?

Kaksoissolan foorumilla on mietitty yhteistä kirjettä Takahashille:

Punainen Jättiläinen toimittaa fanien kirjeitä Takahashille. Kirjeiden pitäisi olla perillä 1.7. mennessä. Lue lisää täältä. Olisiko foorumilla kiinnostusta, jos lähetettäisiin Takahashille henkilökohtaisten kirjeiden ohessa yksi yhteinen kirje?

Ideani olisi seuraava:

Joku taitava piirtää kuvan, jonka saa tulostettua A2-kokoisena. Kuva jaettaisiin neljään osaan ja palaset toimitettaisiin eri pisteisiin, joissa fanit voisivat laittaa korttiin nimikirjoituksensa ja lyhyen tervehdyksensä. Itse mietin, että palaset voisi laittaa esimerkiksi Animeconille, Hopeanuoli-järjestölle ja Traconille sekä yksi pala olisi sitten kiertävä. (Jos suosiota tulee paljon, voisi paloja olla enemmänkin ja en ole vielä kysellyt järjestöjä mukaan. Aconille ja Hopeanuoli-järjestölle uskaltaisin ihan mututuntumalla sanoa tämän käyvän.) Kiertävään palaseen voisi kerätä nimmareita esim. ilmoittamalla etukäteen tapaamisajan kirjastolle/vastaavaan paikkaan tai viemällä sen johonkin animejärjestön kokoukseen.

Edit: Nimmareita ei siis kerättäisi Traconissa ja Aconissa, vaan kyseisten tapahtumien järjestäjät voisivat laitella nimensä korttiin.

Kun deadline lähestyy, kerättäisiin palaset yhteen, liimattaisiin kuva kokoon ja laitettaisiin matkaan. Taittelemisen ei pitäisi haitata kuvan ulkoasua, koska se olisi jo entuudestaan ollut palasina.

Ketkä olisivat kiinnostuneita projektista? Mukaan tarvittaisiin ihan nimmarin kirjoittajia sekä niitä, jotka keräisivät nimmareita. Jos mahdollista, mainitkaa, millä paikkakunnalla asustatte, niin voi hieman arvioida sitä, minne voisi nimmarilappuja lähetellä.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laput laitettaisiin Aconille ja Traconille, koska nämä tapahtumat ovat Takahashin kutsuneet kunniavieraaksi. He voisivat kerätä lappuun järjestäjätiimin ja muiden nimmarit. Jos järjestäjillä on aikaa ja mahdollisuuksia, voivat he toki ottaa muiltakin nimikirjoituksia. Ajattelin kuitenkin, että nämä saisivat itselleen omat laput, koska ovat kuitenkin tuoneet Takahashin Suomen puolelle. Järjestö voisi varmaan kuskailla yhtä nimmarilappua mukanaan coneissa, joissa on käymässä.

Ideoita voisi muuten laittaa myös julisteeseen tulevaan tekstiin. Terveisiä Suomesta! Kiitos upeasta sarjasta! tai jotain muuta samantyylistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi