torstai 19. maaliskuuta 2015

Hopeatiikerin kilpailu

Hopeatiikerin blogi järjestää kilpailun, jossa on tarkoitus tunnistaa siluetteja. Tarkemmat tiedot alla:

Päätin heittää tänne hieman ennakkovaroitusta, että ihmiset osaavat varautua tulevan kilpailun suhteen. Kyselin tuossa jo jonkin aikaa sitten millaisia erilaisia kilpailuja voisin pitää täällä blogin puolella saadakseni vähän jotain vaihtelua niille ainaisille piirustuskilpailuille ja arvonnoille. Monien hyvien ehdotusten joukosta oman kiinnostukseni herätti ehdotus, jossa osallistujien pitäisi tunnistaa siluetteja. Laitan näin alustavasti hieman infoa menettelytavasta ja palkinnoista.

♥ Kilpailu on käynnissä 03.04.-10.04.2015

♥ Tunnistettavat kuvat julkaistaan blogissa yhtenä postauksena, tästä tekstistä tullaan ottamaan kommentit pois (ja jos vastauksia ilmenee muiden tekstieni kommenteissa ne poistetaan)

♥ Kuvia tulee olemaan maksimissaan 20, kuvat ovat GNG ja GDW -animeista.
Vaikeusasteeltaan tunnistettavat kuvat ovat erilaisia, mutta mitään nimettömiä sivuhahmoja niihin ei kuitenkaan tule.

♥ Osallistuminen tapahtuu sähköpostilla: gingaspiral@gmail.com

Viestissä tulisi olla vastaustesi lisäksi nimesi ja mielellään osoitteesi - jos haluat kuitenkin luovuttaa yhteystietosi vain voittaessasi mainitsethan siitä ja olethan aktiivinen seuraamaan sähköpostiasi ettei palkinto jää saamatta?
♥ Palkintona tulee olemaan musta t-paita itsetehdyllä Gin-printillä, joten laitahan myös viestiisi mukaan haluamasi paitakoko sekä vaihtoehtoinen koko siltä varalta, että kokoasi ei löydy. Valmiina löytyy M ja L -kokoiset naisten paidat, joten ne saan lähtemään voittajalle kaikista nopeimmin. Muista mainita, jos haluat unisex-paidan, jotta osaan etsiä sellaisen sinulle! Paidat ovat luonnollisestikin aivan uusia.

♥ Jos voittajia on useita pääpalkinnon saa ensin vastauksensa lähettänyt henkilö ja loput voittajat saavat pienen yllätyspalkinnon~

♥ Vastauksiaan ei voi muuttaa jälkeenpäin, joten tarkista viestisi ennen lähetystä.

Edit: Kuvat täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi