perjantai 6. maaliskuuta 2015

Weedin 41. osa on ilmestynyt!

Weedin 41. osa "Kenttätaistelu" on ilmestynyt tänään 6.3.2015 paikallisille lehtipisteille. Manga poistuu myynnistä 29.4.2015 tienoilla ja omat lehtipisteesi näet täältä.
Kuva (c) Lehtipiste
Mitä mangassa tapahtui? Spoilereita.
Manga jatkuu välittömästi kohtauksella, jossa Akame on ilmestynyt Jeromen ja Lydian luo. Iga juoksee naarasta kohti ja ponnahtaa tämän pään kautta. Pian koirat kuulevat Maximin joukon tulevan. Tästä alkaa Akamen ja Maximin taistelu. Muutkin koirat yrittävät hyökkäillä, mutta eivät pysy Igan vauhdissa. Lopulta koira häipyy puissa hyppien. Tässä vaiheessa nähdään Tesshiniä, joka tarkkailee Victorin joukon liikettä. Hän vie tietoa Ginin porukalle.
Bozlef saapuu samaiseen metsään kuin Maxim joukkonsa kanssa ja saartaa tämän sekä kaksi muuta. Ginin joukko on vuorostaan tullut Victorin joukkoja vastaan. Tesshin yrittää estää Suzakua, mutta hänen kimppuun innostutaan hyökkäämään ensin. Gin ja Musashi näyttävät Venäjän sotakoirille omat taitonsa.
Akame juoksee Maximin ja Bozlefin joukkoja karkuun. Hän säntää Ginin ja Victorin väliin ennen Victorin siirtoa. Gin huutaa yhtäkkiä ja hänen joukkonsa lähtevät. Venäjän sotakoirat kummastelevat tätä ja pian heidän lisävahvistus saapuu.
Kyoshiron joukkoa näytetään ja he näkevät Koyukin sekä Weedin seisoskelemasta kukkulalla.
Victor on vihainen ja Aramin ryhmä lähtee muualle. Myös Kyoshiro heittelee Weediä suutuksissaan. Koyuki yrittää tulla väliin, mutta Kyoshiro heittää hänet sivuun. Hän ei taas ehdi käydä Koyukin päälle, kun Weed tarttuu tassusta. Kyoshiro lähtee pois kyyneleet silmissä, seuraajat mukanaan.
Akame on järjestänyt Aramille ja muille Raikakenin. Sotakoirat jättävät Maximin jälkeensä, joka kuitenkin nousee jaloilleen. Tesshin ja Akame pääsevät hyökkäämään mukavasti soturien kimppuun. Myöhemmin Akame palaa Maximin, Lydian ja Jeromen luo.
Weed muistelee äitiään ja tovereitaan. Kotetsu ilmestyy heidän luokseen veristen tassujensa kanssa.
Akame lyö Lydian tajuttomaksi ja Tesshin vie hänet muualle. Maxim menee Victorin joukkoa vastaan ja hänet piiritetään. Manga loppuu siihen, kun Akame ja Kogat saapuvat paikalle.

3 kommenttia:

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi