torstai 17. huhtikuuta 2014

Orionin ensimmäinen osa päättyy

Yoshihiro Takahashi päättää mangansa Ginga Densetsu Weed: Orionin ensimmäisen osan.

Ensimmäisen osan viimeinen luku ilmestyy Nihonbungeishan Weekly Manga Goraku -lehden ensi viikon numerossa. Sitä milloin sarja jatkuu ei ole vielä kerrottu.

Orion on jatko-osa Takahashin aiemmalle sarjalle Ginga Densetsu Weed, ja kertoo sen päähenkilön pennuista. Se on ilmestynyt Manga Gorakussa heinäkuusta 2009 alkaen toistaiseksi 26 pokkarin verran.

60 pokkarin pituinen Weed ilmestyi samassa lehdessä vuosina 1999-2009. Suomeksi sitä julkaisee Punainen jättiläinen, joka julkaisee sen 31. pokkarin 2. toukokuuta.

Lähde: Animelehti.
Orionia on ilmestynyt tällä hetkellä 28. osaa, vaikka tuossa puhutaan 26 osasta.

6 kommenttia:

  1. Niin meinaako tämä saagaa vai mitä? Kuulostaa hassulta, että puhutaan osasta, kun itselle tulee mieleen osasta yksi mangapokkari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tuli tismalleen samanlainen reaktio, kun luin Animelehden uutisen aiheesta.

      Ilmeisemmin saagaa.

      Poista
  2. Mihinkäköhän mangan numeroon tämä saaga tulee loppumaan? Loppuukohan saaga Masamunen kuolemaan? Vaikuttaisi siltä että sarja jatkuu vielä ensimmäisen saagankin jälkeen, mutta onkohan se täysin varmaa? Jospa Orion loppuukin kokonaan? Tai jos Takahashi pitää pitempääkin taukoa ennen kuin aloittaa mahdollista uutta saagaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain olisi puhuttu, että siihen 30. osaan ja varmaan lähtökohtana olisi tuo Masamunen kuolema. Sarjan jatkavuus ei ole varmaa, vaan se tulee selviämään aikanaan. Ikävää, jos ei sillä Takahashilla on ainakin suunnitelmia Crossin varalle. Niin, voihan hän vähitellen mennä eläkkeelle tai pitää Orionista taukoa uusi ideoita miettien. Oikeastaan nyt muistelisin herran kertoneen, että hän käytti mm. Weediä tehdessä yhden kokonaisen vuoden hukkaan. Ellen siitten väärin muistele.

      Poista
  3. Alkuperäisessä uutisessa ei mainita, että sarja jäisi edes tauolle. Itse odottelen ainakin ensi viikkoon asti lisäuutisia.

    VastaaPoista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi