tiistai 1. huhtikuuta 2014

Silliä ja kuravettä

Aprillipäivän kunniaksi mm. Hopeatiikeri järjesti aiheeseen liittyvän pilan Weedin suomidubbauksesta. Se oli seuraavanlainen.



"Edeltäjänsä tapaan Weedistä on tulossa nyt myös suomeksi puhuttu, leikattu versio. Dubbauksen hoitaa Agapio Racing Team. Kaikki veriset, järkyttävät ja väkivaltaiset kohdat on leikattu pois.  Myös hahmojen nimet on käännetty.

Älkää jääkö paitsi tästä mahtavasta tilaisuudesta! 

100 ensimmäistä ostajaa saa DVD-boksin mukana myös vapaa valintaisen pehmon, avaimenperän, julisteen, mangan, piraattimukin, figuurin, tarroja, paidan, mallikuvan, jousipyssyn, akitan, paviaanin ja Gohei Takedan partakarvan.

Takakannen teksti:

Möyhö on rohkea ja taistelijaluonteinen pentu, jossa virtaa isänsä tapaan johtajan veri. Möyhön äiti, Kirsikankukka, on kuolemaisillaan ja nuorukainen päättää lähteä etsimään isäänsä - legendaarista laumajohtajaa, Hopeaa.

Matka isän löytämiseksi on pitkä ja vaarallinen ja Kirsikankukka pyytää viimeisillä voimillaan vanhaa koiraa, Seppää, lähtemään mukaan tämän turvaksi. Jo alkutaival osoittaa alueen armottomuuden, jossa vain vahvat selviävät... Uusi seikkailu on alkanut!
Animesarja Möyhö - Hopean poika oli valtava yleisömenestys ensimmäisellä julkaisukerrallaan vuonna 2006. Sarjan suosio ja faniaktiivisuus olivat ilmiöinä jotain ainutlaatuista. Kahdeksan DVD:n ja 26 jakson kokoinen, massiivinen, koko sarjan kattava julkaisu, on jokaisen uuden ja vanhankin Möyhö-fanin välttämätön seikkailupaketti."

2 kommenttia:

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi