perjantai 5. syyskuuta 2014

Weedin 35. osa on ilmestynyt!

Weedin 35. osa "Veljesten veri" on ilmestynyt tänään 5.9.2014 paikallisille lehtipisteille. Manga poistuu myynnistä 28.10.2014 tienoilla ja oman lehtipisteesi voit tarkistaa täältä.
Kuva (c) Lehtipiste
Mitä mangassa tapahtui? Spoilereita.
Manga jatkuu siitä, kun Shougun syöksyy GB:n porukan kimppuun. Niin koirat kuin apinatkin yrittävät tehdä parhaansa iskuissa. Weed juoksee seinämää pitkin tähdäten Shougunin kuonoon. Yukimura vuorostaan käyttää Neck The Killing-iskua. Shougun iskee puukeppinsä koiran vatsaan, mikä järkyttää kaikkia. Koirat yrittävät saada Shougunin laskemaan otteensa ja Yukimura putoaa alas. Jerome vie hänet tuonnemmas, jossa Yukimura kiskoo kepakon pois. Jerome ryhtyy kantamaan koiraa kallionkielekkeelle. Weed käy hyökkäykseen ZTB:llä ja Yukimura hyökkää Shougunin päänahkaan. Shougun on vielä hetken aikaa hengissä, mutta Gozaru ja muut viimeistelevät hänet kepeillään. Tässä kohtaa Ginin porukka onkin jo ilmestynyt ja kuollutta Yukimuraa surraan. Koirat ulvovat Yukimuran perän. Lopussa nähdään Reikan pentujen syntyminen sekä Koyukin ensikohtaus!

2 kommenttia:

  1. Ostin tänään itsekkin tuon kyseisen pokkarin ja huomasin että takana oli Takahashin vuonna 2005 kirjoittama teksti "loistavasti onnistunut Weed anime" siinä kohtaa repesein nauramaan mutta siinä kohtaa kun Yukimura kuoli tirautin pari kyyneltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tosin taisi Takahashi kehua juuri ääninäyttelijätyötä.

      Poista

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi