maanantai 1. syyskuuta 2014

Yhdistykseen liittyminen

Yhdistyksen liittymisprosessia ollaan uudistamassa siten, että jäsenkortin saa tulevaisuudessa muutaman viikon sisään.
Uudistettuna prosessi on seuraava:

1. Jäsen lähettää jäsensihteerille jäsenhakemuksen osoitteeseen jami.kakko(at)gmail.com

2. Jäsensihteeri tarkistaa, että siinä on kaikki kunnossa ja lähettää:

a) ilmoituksen hakemuksen hyväksymisestä ja maksuohjeet

b) pyynnön korjata tarvittaessa, jossei hakemus täytä ehtoja (esim. osoite puuttuu)

3. Jäsenmaksu suoritetaan kaavakkeessa maksajaksi ilmoitetun henkilön tililtä.

4. Taloudenhoitaja näkee jäsenmaksun tilillä, kopioi sen ja lähettää jäsensihteerille.

5. Jäsensihteeri luo jäsenelle tunnukset foorumiin ja lähettää ne ja "tervetuloa yhdistykseen" -viestin liittyjälle.

6. Jäsensihteeri ilmoittaa uuden jäsenen tiedot jäsenkorttivastaavalle ja tämä lisää nimen, jäsenkoodin ja jäsennumeron korttiin ja lähettää hänelle kortin ja saatekirjeen.

7. Jäsen uusii jäsenmaksunsa kerran vuodessa foorumilla jäsenille näkyviin tulevan ja jäsenelle sähköpostiin lähetettävän maksuohjeen mukaisella summalla tai viitenumerolla. Halutessaan jäsen voi muuttaa jäsentyyppiään tukijäseneksi tai jäseneksi ilmoittamalla muutoskaavakkeella jäsensihteerille.

8. Taloudenhoitaja ilmoittaa jäsensihteerille, keiltä on tullut maksut ja keiltä ei. Maksun uusimatta jättäneet merkitään vuodenvaihteen jälkeen eronneiksi.

9. Jäsensihteeri ilmoittaa jäsenkorttivastaavalle, ketkä ovat uusineet jäsenyytensä ja jäsenkorttivastaava postittaa heille seuraavan vuoden voimassaolotarrat.

Mikäli olet lähettänyt liittymiskaavakkeen, saanut maksuohjeet ja maksanut jäsenmaksusi, mutta et saa sähköpostiisi vahvistusta jäsenyyteesi ja sivuston tunnuksia, otathan yhteyttä taloudenhoitaja Hanna Mäkiseen, affaokami(at)hotmail.com - samaten, jos olet uusinut jäsenmaksusi, muttet pääse enää kirjautumaan, eli jäsenyytesi on päättynyt. Tällöin kyse on siitä, että jäsenmaksusi on syystä tai toisestä jäänyt huomioimatta.

Toisinaan on ilmennyt ongelmia, kun jäsenmaksu on maksettu eri henkilön omistamalta tililtä kuin liittymiskaavakkeessa on ilmoitettu ja yhdistyksen edustajat eivät ole voineet tietää, kenen jäsenmaksu on kyseessä. Viitenumero on näet kaikille sama. Huolehdithan siis, että jäsenkaavakkeessasi on ilmoitus siitä, kuka jäsenmaksusi suorittaa.

Pariin otteeseen on myös tiliä valvoneen ja jäsenyyksiä hoitaneen tahon välillä ollut tietokatkoksia ja ilmoitus jäsenmaksun suorittamisesta ei ole tavoittanut jäsenrekisterin hoitajaa eli virhe on tapahtunut yhdistyksen puolelta. Tällöin yhdistys on hyvittänyt tapahtuneen jäsenelle vuoden ilmaisella jäsenyydellä ja jollain mukavalla lisäjutulla.

Lähde: Tämä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja valvotaan. Lähetä viestisi kuitenkin ihan rauhassa hyväksymistä odotellessa.

Kuvaa klikkaamalla liityt lukijaksi